Úvod » Zápasy » Mistrovské

Kačerov vs. Junior Praha 3:2 (0:1)

publikováno 05.06.2016 (aktualizováno 25.07.2016)

Nadějně rozehraný zápas jsme, bohužel, ztratili...

Do zápasu proti dosud neporaženému Kačerovu jsme šli s jasnou taktikou. Hluboký defenzivní blok, rychlé protiútoky a snaha o využití nabídnutých standardních situací. Koncentrace, důraz a nasazení na hranici faulu - to byly prvky, jimiž jsme lídra naší skupiny chtěli zaskočit. A ono to vycházelo. Domácí se nebyli schopni prokousat do vyložené šance a hrozili de facto pouze pomocí dlouhých autových vhazování, která jsme ale vždy dokázali odvrátit. Navíc nám vycházel i druhý bod předzápasového plánu, totiž rychlé kontry. Ani jeden jsme sice nedokázali dovést do nebezpečného zakončení, ale některé musel soupeř hasit faulem a po jedné také standardce se do vzduchu zavěsil Fába CR5 a poslal nás do překvapivého vedení. To jsme pak celkem v poklidu uhájili až do poločasové pauzy. Druhé dějství pak začalo stejně jak první skončilo. Domácí kombinovali a drželi balón, ale víceméně uprostřed hrací plochy, odkud nás nemohli ohrozit. Naopak nám se povedlo neuvěřitelné, po sérií šťastných odrazů a náhod se balón odrazil až k Michalovi, který neváhal vyzkoušet lob z dobrých 35 metrů a ten, světe div se, zapadl do brány. Vedli jsme 2:0 a byli blízko sladké výhře. Bohužel, i přesto, že si Kačerov za celý zápas nevytvořil jedinou gólovku, v posledních minutách výsledek otočil. Nejprve si slabší chvilku vybral Kendy, když propustil za svá záda laciný dalekonosný pokus. Následně Marcíno hloupě a naivně fauloval po vlastní zbytečné ztrátě ve velmi nebezpečném prostoru a domácí trestali, srovnáno 2:2. A nakonec po další standardní situaci jsme i my inkasovali gól hlavou. Překvapivě nás takovýto vývoj nepoložil, v závěrečných minutách jsme si ještě dokázali vypracovat jakýsi tlak a dokonce i jednu stoprocentní šanci, ale bohužel. Připsali jsme si druhou prohru v řadě, ale tahle byla od té poslední diametrálně odlišná. Po dobrém a obětavém výkonu, který musel naše hráče těšit i přes ten příval slz v jejich očích po závěrečném hvizdu.

Nastoupili jsme v této sestavě: Kender (4) -  Stránský (7), Šnobl (7), Fáber (8), Vavruška (7), Kabourek (7) - Popovič (8), Honců (7), März (5), Blín (8) - Levý (7)

stř.: Koudelka (N), Pavljuk (5), Dub (N), Pohn (6)

Branky: 27. Fáber, 46. Popovič

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace