Úvod » Zápasy » Přípravné

Junior Praha vs. Bohemians 1905 1:4 (1:2)

publikováno 20.01.2016 (aktualizováno 25.07.2016)

Nesehráli jsme dobrý zápas..

Zápas s Bohemkou jsme na domácím, sněhem pokrytém hřišti, neodehráli podle představ. Možná úvodní desetiminutovka snesla přísnější měřítka, na jejím konci jsme se dokonce dostali tak trochu omylem do vedení, ale následující minuty už byly zcela v režii hostů. Ti i na těžkém terénu chtěli kombinovat a držet míč, což se jim převážně dařilo, i vinou naší přehnané bojácnosti. Uchýlili jsme se pouze k pozorné defenzivě a jednoduchým nákopům směrem vpřed, kombinaci či kvalitní individuální akci jsme ukázali jen velmi zřídka. A tak nebylo divu, že tlak Bohemky s narůstajícím časem sílil a bylo jen otázkou času, kdy o jednobrankový náskok přijdeme. Stalo se tak nakonec ještě v úvodní půlhodině zápasu, ale i přes naši nepříliš kvalitní hru, to byl gól hodně laciný a zbytečný. Soupeři jsme na levé straně hřiště dali až příliš prostoru, díky čemuž se vykombinoval až do zakončení zpoza vápna, které ale z pohledu gólmana určitě nebylo neřešitelné. Přesto propadlo až do naší sítě - 1:1. A do poločasové pauzy pak bylo ještě hůř. V posledních vteřinách první půle jsme totiž inkasovali podruhé a jestli první gól byl laciný, tak tento se nedá pojmenovat jinak než dárek. Snad napětkrát jsme nedokázali odvrátit balón z naší šestnáctky po soupeřově rohovém kopu a ten nakonec zhruba šestou dorážkou dotlačil balón až do brány. Přesto jsme mezi oběma poločasy pomýšleli na zlepšení našeho herního projevu a třeba i vyrovnání, nicméně druhá půlka byla z naší strany ještě méně povedená. Hlavně směrem dozadu jsme nestíhali ofenzivní manévry soupeře, jehož hráči rýsovali za naše statické stopery jednu kolmici za druhou a víc než další dva góly jsme nedostali snad jen díky štěstí. S prvním kvalitnějším soupeřem letošního roku jsme tak podlehli zcela zaslouženě, ale možná, že potkávat takové týmy častěji, i naše hra by pak v těchto těžkých zápasech vypadala jinak. Přeci jen pohodlné výhry při skóre 5:0 a výš nás nikam výš neposunou. To až právě silnější soupeři a takové potkáme asi zase až v polovině února, čtrnáctého si to rozdáme s Hájemi o první místo v Zimní lize a hned o tři dny později přivítáme V Úžlabině Duklu Praha. Věřím, že v těchto utkáních už budeme důstojnějším soupeřem. 

Nastoupili jsme v této sestavě: Procházka (3) - Šnobl (5), Fáber (5), Stránský (5) - Nápravník (5), Honců (5), Levý (5), März (5), Blín (6) - Kabourek (6), Michal (6)

stř.: Dub (5), Vavruška (5)

Branky: 12. Kabourek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace