Úvod » Zápasy » Mistrovské

TJ Praga vs. Junior Praha 2:1 (1:1)

publikováno 06.11.2015 (aktualizováno 25.07.2016)

Tohle nešlo prohrát, ledaže bychom prohráli aneb nedáš, nedáš, nedáš, dostaneš..

Fotbal nemá logiku.. Nebo naopak ano? Na Pragovce jsme prohráli 2:1 v utkání, kde jsme soupeře zválcovali snad ve všech možných statistických ukazatelích. V čem jsme ale zaostali, byla bojovnost a chuť ještě víc se porvat o vítězství, což nakonec překlopilo pomyslné misky vah na stranu domácích fotbalistů. Ale pěkně popořádku.. Do zápasu jsme vstupovali s jediným a jednoznačným cílem, a tím bylo vítězství. Na velice špatném terénu nám kombinace docela vázla, ale i přesto jsme soupeře uzamkli na jeho vlastní obranné polovině a bylo snad jen otázkou času, kdy konečně prolomíme náš nekonečně dlouhý střelecký půst. Dočkali jsme se ve dvacáté minutě, a jak už to tak v podobných situacích bývá, vysvobodila nás hodně náhodná branka, když se nepodařeným centrem z pravé strany prosadil na nezvyklém místě hrající Marcíno. V ten okamžik z nás spadla tíha enormně dlouhého čekání na gól a pod dojmem, že už vše půjde snadno, jsme záhy inkasovali jednu z nejlacinějších branek vůbec a mohli jsme se do dobývání obranného valu Pragovky pustit znovu. Práce to však byla nesmírně obtížná, a když už jsme se do jasné příležitosti dostali, zradil nás buď terén, nebo vlastní nedostatečná technická kvalita. Balón jsme ale na místo určení nakonec přeci jen dopravili. Po skvěle sehrané standardní situaci nás ale o naprosto regulérní branku připravil domácí "laik" zdviženým praporkem a hlavní rozhodčí odpískáním neexistujícího ofsajdu. Nezbývalo nám než se pustit do bezhlavého risku a vzadu dohrávat utkání všehovšudy snad s jedním obráncem a bohužel, nebylo nám přáno. Domácím se totiž v samotném závěru duelu podařil jeden rychlý kontr a my tak nezískali ani bod v zápase, který snad prohrát ani nešlo!

Nastoupili jsme v této sestavě: Procházka (5) - März (6), Křenek (6), Vavruška (4), Slabina (5) - Stránský (5), Levý (4), Honců (5) - Pohn (5), Blín (4), Dub (4)

stř.: Šnobl (4), Šafka (N), Vrzoň (N), Kender (N)

Branky: 20. März

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace