Úvod » Zápasy » Mistrovské

Dukla Jižní Město vs. Junior Praha 1:0 (0:0)

publikováno 05.10.2015 (aktualizováno 25.07.2016)

V těžkém zápase proti Dukle z Jižního Města jsme padli nejtěsnějším rozdílem..

Už před zahájením samotného zápasu jsme tušili, že to pro náš tým bude v probíhající sezóně zatím nejtěžší zkouška a předpoklady se začaly záhy potvrzovat. Na hrbolatém terénu jsme nebyli schopni kombinovat a v úvodních minutách tak byli opticky nebezpečnější domácí, avšak bez výrazného efektu, na první vyloženou šanci zápasu se čekalo velmi dlouho. Hrál se totiž poměrně opatrný fotbal z něhož až v samotném závěru prvního dějství vykrystalizovala křišťálově čistá loženka našeho týmu, avšak jak je už naším dobrým zvykem, samostatné úniky s železnou pravidelností neproměňujeme! V tomto duelu nás to ale mohlo mrzet mnohem více, tím spíš, že po zranění dvou hráčů a nuceném odjezdu dalších dvou (na utkání s výsledkem 0:16) jsme do druhého poločasu vstupovali suma sumárum s devíti hry schopnými hráči, byť reálným počtem jsme pod tradiční jedenáctku neklesli. Paradoxně nás ale nastálá situace vybičovala k aktivnějšímu pojetí hry a pro soupeřova brankáře jsme najednou byli velmi nebezpeční. Bohužel, jako stará ohraná gramofonová deska, se musím pořád a pořád opakovat: ztroskotáváme na neproměňování šancí! Protože, i přesto, že naše hra měla k ideálu předaleko, jsme měli během úvodních patnácti minut druhé půle nasázet apatické Dukle minimálně tři góly a mohlo být hotovo! Namísto toho se stal pravý opak a nakonec nám v tomto důležitém utkání unikla i vlastně docela dobrá bezbranková plichta. Po fatální hrubce Kendyho v bráně, který však do té doby podával, zejména co se čtení hry týče, fantastický výkon, šel jeden ze soupeřových hráčů vstříc naší prázdně bráně, a to bychom snad proměnili i my. Ve finále tak můžeme mít z tohoto zápasu smíšené pocity. S bojovností, chutí, nasazením a nakonec i kvalitou hry, jsme mohli být poměrně spokojeni, avšak laciná branka nám připravila tu nejzbytečnější prohru vůbec, a z tohoto pohledu se zkrátka jedná o jednoznačný neúspěch. 

Nastoupili jsme v této sestavě: Kender (3) - Honců (6), Procházka (6), Fáber (3), Blín (5) - Stránský (6), Křenek (7), Levý (5) - März (8), Bíma (6), Kabourek (4)

stř.: Šnobl (6), Vavruška (6)

Branky: nikdo

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace